MARKETING EN SEO

Wil je meer klanten bereiken? Dit kun je doen door middel van marketing en SEO gerichte content te creëren, maar vooral ook door het integreren van doelgerichte SEO-optimalisatie. Hierdoor zal je website in korte tijd ranken op zoekmachines.

Webscrollers unieke website op maat pagina
l

Waarom Marketing en SEO?

Wiens bedrijf nu nog geen gebruik maakt van social media of overige marketing kanalen, loopt in principe waardevolle leads mis. Het onderhouden van een goede social-media marketing strategie kan een grote impact  hebben bij het vinden van potentiële klanten. Dit weten wij bij Webscrollers maar al te goed en daarom vinden wij het zeer belangrijk om goed vindbaar te zijn op het web, denk aan: Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube en Google. Door middel van marketing en SEO kunnen we gericht onze klanten benaderen.

 

Z

Iedereen gebruikt social media

Sociale media zijn belangrijk omdat ze u in staat stellen uw doelgroep te bereiken, te onderhouden en met hen in contact te komen, ongeacht hun locatie. Wanneer u ervoor kiest om ook social media te gebruiken om in contact te komen met je klantdoelgroep, zal uw merkbekendheid, leads, verkopen  en inkomsten toenemen. Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van social media waardoor een bedrijf al bijna niet zonder kan. 

Webscrollers unieke website op maat pagina
Webscrollers unieke website op maat pagina
U

Durf uniek te zijn en val op!

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, afgekort: SEO) is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de website of app op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen. Dit klinkt allemaal een beetje lastig, dus daarom doen wij het speciaal voor u. Maar als u echt nieuwsgierig bent dan leg ik het wel even uit, Als u een nieuwe koelkast wilt kopen, dan typt waarschijnlijk in Google: “Koelkasten kopen”, de bovenste resultaten zijn dan bedrijven die “koelkast” als tref/keyword hebben gebruikt waardoor u de koelkast bij hen aanschaft in plaats van bij de concurrent.

 

Remarketing:

Remarketing is een zeer efficiënte manier van marketing, want wat wil je nou liever dan iemand anders uw producten of services aanschaffen dan iemand die dat ooit al een keer heeft gedaan. De bekendste vorm van retargeting is Google remarketing (Adwords remarketing). Deze campagnes zet je op via Google AdWords en worden vertoond in het Google Display Netwerk (GDN). Met behulp van een (legale) cookie worden je bezoekers voor een bepaalde in een remarketinglijst geplaatst. Zo weet je provider precies aan wie de advertenties moeten worden vertoond.

Waarom marketing of SEO?

Unieke campagnes

Het is belangrijk om creatieve content te creëren voor je platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Dit kunt u doen doormiddel van de drie gouden social media regels, aandacht trekken inspireren & actie.

Bereik meer potentiele klanten

Doormiddel van goed gebruik van marketing en SEO kun je gericht potentiele klanten vinden. Hierbij bieden we uw hulp met het creëren en bedenken van creatieve video marketing content en uw website goed vindbaar te maken op Google.

Gebruikers analyses

We maken altijd gebruik van gebruiker analyses zo weten we precies wat u klant zoekt en wat voor content ze willen zien.

Search Engine Optimization (SEO)

Wij zorgen ervoor dat uw belangrijke keywords van uw website goed vindbaar zijn op zoekmachines zoals Google. Hierbij kunnen potentiele klanten uw eenvoudig vinden.

Bent u benieuwd hoe Webscrollers een marketing campagne maakt?

Bij Webscrollers vinden we het belangrijk dat elke klant inzicht heeft van hoe we te werk gaan, ook is het achteraf zeer eenvoudig om aanpassingen te maken aan uw website. Hiervoor hebben we een heel archief samengesteld met informatie video’s over hoe je zelf je website achteraf kunt aanpassen.

Diensten die we leveren:

  • Website Design & Development
  • Zoekmachine optimalisatie, Analytics en marketing
  • Website content

Het unieke creatieproces van uw campagne

Fase 1: Communicatie en planning

We ontvangen uw bericht met misschien al een eigen idee en/of concept. Daarna zal er direct onderzoek gedaan worden naar uw ideale klant.

Fase 2: Onderzoek naar doelgroep

Het belangrijkste is dat er gezamenlijk wordt bepaald wie uw doelgroep en ideale klant is. Met deze gegevens kunnen we precies kiezen voor een doelgerichte marketing campagne die bij uw past.

Fase 3: Creatie

In deze fase zal de campagne gemaakt worden. Gezamenlijk zal er gekeken worden naar een creatieve oplossing om ervoor te zorgen dat de campagne goed aansluit bij de doelgroep.

Fase 4: Afronding 

Zodra u tevreden bent met de campagne wordt deze natuurlijk voor u online gezet. Dit zal ervoor zorgen dat u doelgroep de campagne te zien krijgt, waardoor uw meer leads ontvangt.